Dan innan nyår

Godmorgon:) blev rätt mycket igår efter att jag hade klippt mig så hann inte skriva mer i bloggen. Men efter jag hade klippt mig så åkte jag till älsklingen och firade honom, hela hans släkt och sånt var också där. Trevligt faktiskt. Runt 8 gick vi ner till Johanna, Antons stora syster och kollade på madagaska 2. Haha riktigt roligt, dock lite seg i mitten men rolig ändå! Sen gick vi ut och gick och senare som somnade jag och Anton.

Ja och idag, vad ska man göra idag? när de dagen innan nyår. Jag har inga idér alls,tänkte ta kort på min nya frisyr och lägga ut på bloggen sen vet jag inte alls vad jag ska göra. Blir väl att gå ut och gå och förbereda sig för all mat man kommer äta imon.
Just nu ser min nyår ut såhär:
Först runt 7 äta hos Anna, sen är vi nog där ett tag och sjunger singstar och sånt kul. Sen hade vi tänkt hitta en fest, men är riktigt dött i Moheda så vet inte riktigt vart vi ska ta vägen efter vi varit hos Anna?
Men allt kan ändras på en minut!

Desutom vet jag inte riktigt vad jag ska ha på mig, om jag ska ha samma klänning jag hade på julafton eller om jag ska ha en klänningen jag köpte på rean i fredags? För den jag hade på julafton är mer fin och den jag köpte på rean är mer snygg, om ni förstår vad jag menar?
Så jag har lite besluts ångest.

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0