Götebööörg!

Hallihallo!
Hemkommen från ett kvällsmjölkpass såhär en söndagkväll, lugnt och stillsamt i ladugården och  skönt att komma igång lite med kroppen då helgen mestadels har beståt utav mat,spenderna 2000kr på kläder och dans!Göteborg var superbra! toppen! Alltid lite humörsvängningar med 6 tjejer i farten men så får de vara! Men en lyckad resa med gratis inträde på dansstället och VIP kön (som absolut inte gjorde någon skillnad.. men ändå!).
Spenderat alldeles för mycket pengar på kläder som jag sedan undrar vart dem tog vägen när jag kom hem, den är tröjan, byxorna, skorna och mm pffh, 2000 de försvann foooort!
Kom ju hem igårkväll och den kvällen spenderades i ett nyinköpt hus hos vänner med god mat. En bra helg som gått alldeles för fort!
Idag har vi gjort färdigt veden också, allt är staplat på pallar och klart. 14 kubin tror jag de va, vi är nu redo för en reeedig vargavinter!
 
 
Detta var den ända halvt godkända Såkallade selfien jag lyckades ta, helt värdelös på sådana här bilder. Vet aldrig hur jag ska hålla telefonen utan att typ tappa den.. Får helt enkelt öööva på detta, selfies är ju inne nu.
 

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0