Glad och skitig hund!

Hej och godkväll!
Idag har de varit en heldag på jobbet, skönt att jobba på och komma undan med saker som kanske inte annars bli gjort. Som typ rensa gamla foderrester under avlastarbordet.
Igår var jag ledig från jobbet och befann mig tillsammans med Sofia i jönköping på mjölkföretagardagen, mycket inspirerande dag med tema "skapa lönsamhet inom mjölk".
Man har alltid så många ideer och förhoppningar efter en sådan dag, efter förra årets mjölkföretagardagar så satt jag och ritade på mitt framtida mjölkstall vet jag.. haha.
 
Nu är de läggdags för mig! Ritcha är också trött, hon har med varit med på jobbet hela dagen idag och jag tycker verkligen hon gör mer och mer framsteg. Gnällandet har minskat, fortfarande  gnäll precis när jag öppnar grinden till gropen eller ska börja ta in en ny grupp i uppsamlingfållan. Då är hon oerhört taggad på vad som väntar så ibland får hon helt enkelt inte alls ta in djuren bara för att hon inte ska förvänta sig de varje gång!
Men hon jobbar på! Skitig och glad!
 
Skeeta glad över att få arbeta lite i gropen!
 
Idag blev hon skitig den lilla damen!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0