Skitkörning och goa dofter

Hej hej!
Inkommen från att kört gödsel sen imorse, var ledig från morgonmjölket på jobbet så körde lite skit istället här hemma. Börjar få in körtekniken nu, men de lite att tänka på. Hann bara köra 9 lass nu på morgonen eftersom jag måste iväg till jobbet nu och sätta igång med att mocka kalvboxar och vaccinera småkalvarna, full fart! Men med detta fina väder så gör de mig ingenting, ikväll tror jag till och med att jag ska ta mig till gymmet efter jobbet. Oj oj, energin bara flödar. Plus att jag har PF (pojkvänsfritt) här hemma ikväll så jag får titta på vilket program jag vill på tv!! Rätt så glad över de faktiskt, hihi.
 
Tasstarget träning med Ritcha. (har absolut inget med texten att göra men bildforumet måste fyllas på idag, kameran hänger med till jobbet helt enkelt)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0