Skön söndag

Godeftermiddag!
En söndag har de verkligen varit idag, slapp men ändå har vi hunnit med lite. Tidig morgon med flasklamm och ge får och hästar mat och sedan kolla på när vasaloppet startade, sen chockerande nog så befann vi oss i stan kl 10 jag och Anton shoppade lite till huset och jag köpte faktiskt en ny plattång som jag pratat om länge. Sedan tog vi en fika hos svärföräldrarna, var alldeles för länge sedan jag var där. Hem och ge flasklammet mat och sedan har vi haft innejobb med städning och jag har äntligen sytt upp gardinerna. Var precis att tålamodet räkte till 3 stycken gardiner.. haha.
För första gången kanske jag har lite måndagsångest att jag ska upp och mjölka imorgonbitti? Varit en så bra helg så vill knappt att den aldrig ska ta slut..!
 
 
 
Ny lampa bakom soffan fick de bli och lite nya blommor!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0