Perfect, it can only be perfect

Egentligen borde jag nog inte blogga just nu, känner mig rätt förvirrad och förbannad. Skulle jag släppa loss mina känslor och tankar och vara oerhört ärlig så skulle folk blir ledsna, frustrerade och oerhört irriterade så jag håller nog de inombords för en stund. Det är de värsta med att sitta såhär och skriva, jag inbillar mig själv att de bara är jag som läser vad jag skriver men icke, så gäller att hålla fingrarna i styr. BUT I CAN ONLY DO MY BEST!
 
Bla bla, let it go..
 
Idag jobbade jag endast till lunch, klagar inte ! Sofia och jag tvättade lite lysrör och flyttade djur så lite har vi fått gjort. Nu väntar jag på att min goda vän Emelie ska höra av sig så vi kan gå en lååång skogspromenad med vovsingarna! Även om de är ett rent ut sagt riktigt skitväder ute!!
 
En liten bild på Ritcha(Ritchen) som Linda (hunduppfödaren) lagt upp på facebook, så himla liten och så himla söt!
http://www.dimhojdens.se/


Kommentarer
Linda

Söta fina galna Ritcha :0) Låter som du har en riktig skitdag.....förstår din frustration, man vill bara få ut det! Spy lite galla med din vän sedan när ni är ute och går, passa på att dra i lite grenar och sparka på träd och få ur lite aggression :0)Hoppas sedan du känner dig bättre! Pussa finaste Ritcha från oss! Kram

Svar: Jaa, nu känner jag mig mycket bättre efter 2 timmar skogsvandring och lite extra stamp i stegen! :)
Matilda Dahl

2012-11-22 @ 15:13:58
URL: http://www.dimhojdens.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0