bilddagboken

mer bilder från vandring med mera står på bilddagboken (: kolla om du är nyfiken !


dahlmaatilda.bilddagboken.se

vandring i österrike

ska nog börja med att säga att vi är i sölden :D

ahap, idag var de upp kl halv 8. och sen åt vi sån där underbart god hotellfrukost :D! älskar den helt enkelt, vem gör inte de:D?

när klockan blev halv 9 så drog vi oss mot kabinliften, för att bege oss upp i bergen:)  det var riktigt riktgit läskigt att åka sån lift men värt de, för österrike är jävligt fint så det rekomenderar jag verkligen!;D När vi kom upp på bergen var vi 3178m ovanför havet(: och jag vet dock inte om meter är samma meter som dom räkna här. men men(Y) vi gick runt där och tog massor med kort som jag ska visa för er sen :) men allafall, helt sjukt avr fint de är. de kommer ni med tycka när ni serr bilderna. och jag älskar utmaningar. så jag har bestämt mig för att när jag blir äldre ska jag fanemej ut på en resa och bergklättra  och allt sånt där coolt:) jag menar när vi kom upp i bergen blev jag som en liten barnunge, sprang runt hit och dit och hoppade och yeah massor, medans mamma och pappa "nejmen, kom ner nu! akta dig"   haha :)
och vet ni en till sak:O när vi var där uppe på toppen så vad tror ni inte vi ser?! jo geter ! de är helt sjukt, som klättrar på dom brantaste ställen som finns:) och ramlar inte ens ner, snacka om beundrande.
åh just de, de var bara 8grader uppe på toppen :S !

Sen efter att vi hade gått runt och studerat en lång stund uppe på bergen så börjat lift mannen skrika att mitten liften är sönder så vi måste åka ner nu. fast vi hade varit där uppe i 4 timmar så de var lagom till att åka ner till mitten liften. vid mitten liiften var de bara att börja gå. massor massor med terräng och kossor överallt:D!  känns nästan som hemma;) 
haha du kan ju säga att det här som vi har gjort idag är nog de jobbigaste man kan göra, mycket jobbigare än fotboll och dans och allt är de(: så jag är trött som fan i benen, men de var värt de =)
vi kom hem runt 4 , de betyder att vi har gått i ungefär lite mer än 7 timmar (Y) men ikväll ska jag försöka hitta en sallad som kvällsmat:) vi lär ju gå ut och äta idag igen..  finns så jävlar mycket att förklara :)  men hinner och orkar inte skriva allt:P :)

Bilder från dagen, klicka på dom så förstoras dom :):

yeah vi är redo :)   en kabinlift ni som inte visste (:   visst är de vackert:)?  snö snö!:O  :D  yeah någon måste ju dokumtera semester :)   som sagt vackert !:)  Jag, Hilda, Evelina:)  haha och jag lyckas alltid prata på kort ;D  yeah, äventyr. måste utmana ödet ibland:D  puuh, de tog mycket på krafterna:O  jodå, ganska stort var de också(:  wiih !:D  kämpa på:)  karola, och dags för energipaus:D
haha ser du fåren eller:)? när vi kom ner till mittliften var de hästar där:)!  dags för den långa långa vandringen !=)  mycket snö !:)  haha yes som sagt kossor :)!  ännu en kort energi paus(:  haha coola pappor vi har:P  waah vackert !:D finns inga ord..  papps motionerar ;)  haha nellie bossar om vilka som ska gå över bron ;)  sen tog vi närmaste vägen hem;)

Visst är det vackert (: !?

framme i österrike:)

nu efter ett dygn i bilen är vi äntligen framme i österrike:)
vi har sett ena massor av saker, och sjöarna är helt sjukt fina:O dom är typ gröna/blåa :D 

när vi kom fram i österrike så hittade vi värsta hotellet:) yeah yeah, gratis uppkoppling här med:D fast bara mellan 13-20 :P men jag överlever:)

nu ska vi ut och äta på resturang;D

imon ska vi upp i bergen;D och sen på onsdag drar de av till ITALIEN !=)

Ps. kommer bilder senare, för nu hinner jag verkligen inte ;D!

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0