mat på bordet!

Idag var de som sagt jakt på förmiddagen och nu hemkommen från vallningen vilket jag skriver mer om imorgon för jag känner mig lite halft stressad. Måste ju hinna göra mig fin innan klockan 18.00, då de bjuds på middag!
 
I allafall tillbaka till jakten, Anton har nu visat attt han kan försörja med mat på bordet då kan skjöt sin första bock idag! Vilket lyckat slut på året!
 
Mannen fixar mat till hushållet!

Glad som ett barn!

Anton glad som ett barn på julafton för sin nya dataskärm!
 

Videoklipp-bilvallning

 
 
 
Ja här är två dåliga videoklipp hur de ser ut när jag och Ritcha är ute och går i Moheda. Hon är blir helt paralyserad så fort vi kommer ut på trafikerad väg. Får ingen alls kontankt med henne. Godis , nej de är inte gott! Vi får verkligen hoppas att detta bara är en fas för känns som att jag gjort allting för att jobba bort de.

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0