Dom ha gjort det igen!

Olala , var nyss inne på forever 21's hemsida och jag säger bara WOW!
Forever21 lyckas alltid få snygga outfiter men den här gången är det makalöst. Outfiterna ger en verkligen insperation och man vill köpa hela outfiten.
Jag plockade ihop mina 3 favoriter och här är dom.Med dom här outfiterna säger jag godnatt!

Tävling hos Caroline

Kickade nyss på en blogg som har en tävling. Tjejen som har tävlingen heter Caroline Frank. I tävlingen kan man vinna ett egendesignat armband, det är verkligen super snyggt!
Så klart vill jag verkligen ha armbandet och eftersom om man skriver om tävlingen i sin blogg så har man större chans att vinna!

Träning träning!

Ja som ni förstår på rubriken så har jag tränat, kändes skönt! Har "bara" gjort styrketräning och börjar bli lite trött på det nu, jag menar det är det ända jag har hållt på med i 5 månader ungefär.. Jag vet ju inte än hur det går med ljumskarna, det ända jag vet är att jag fortfarande har ont i dom och det är så jäkla irriterande. Känns bara som om man vill ge upp och sluta med allt som har med springning att göra..
Men min plan för tillfället är att börja träna på gym, för där finns massa saker man kan göra som inte gör ont i ljumskarna. Det ända jag väntar på nu är att hitta en gym i närheten av min skola så att jag lite smidigt kan gå dit efter skolan. Visst vore inte det toppen?
Men så fort jag inte har ont i ljumskarna längre så ska jag börja träna som jag gjorde innan, alltså fotboll och innebandy!

woho, snart blir jag stark(;!

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0