uttråkad

Jag är riktigt uttråkad just nu.. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Kanske skulle plugga lite?


Haha en mycket snygg bild från gårdagen!

I det här höstvädret ser jag ut såhär

Hejsan bloggen och söta läsare! Hoppas ni inte har gått och blivit sjuka nu i advent. Jag säger de eftersom vi var enormt lite folk på matte lektionen idag och folk verkade lite sjuka, förkylda och sånt.

Vi slutade även tidigare i skolan idag så det innebär att jag kom hem 2 timmar än vad jag brukar göra! Så när jag kom hem så gick jag ut och plockade ihop lite saker i trädgården, vi har nämligen en hund som bär ut allt från huset som hon ser, haha.

I eftermiddag så ser de ut så att vara med luciakandidaterna! Mer information om det kommer senare ikväll.

Såhär ser jag ut i det tråkiga vädret:
Julskyltning

Hej, nu är jag hemma igen efter att ha varit på lite julskyltning. Glömde min kamera i bilen också så inga bilder blev det heller, tyvär...

Jo och på julskyltningen så var alla luciakandidater uppe på scenen och blev interljuvade och så sjöng vi en liten bit också. Imorgon får vi reda på vem av oss 8a som blir lucia! Jag tror alla är lika nervösa som jag.


Nu sitter jag här i köket i mys kläder och pluggar matte.

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0