Kanske dags för bloggpaus?

Hejsan efterlängtade blogg och läsare !

Jag måste tyvär meddela att jag inte längre har tid att blogga. Jag återkommer när jag känner att jag har tid och lust.


Puss och hej!

På nya skolan

Hejsan!
Har varit lite mycket med flyttningen så har inte hunnit blogga förens nu.
Jag tror helt ärligt att det kommer bli mycket mindre bloggande nu eftersom jag har mycket i skolan helt ärligt har jag inte så mycket att blogga om. Jag kommer blogga när jag kommer hem på helgerna för att berätta för allmänheten hur jag har haft det i skolan, för det finns faktiskt endel som läser den här bloggen som är intresserade av min nya skola!

Jo idag i allfall så gick jaag upp halv 7 för vi 7 skulle jag vara i stallet! Vi började morgonen med att mocka och sen gjorde vi lite annan nytta i stallet. Den lektionen höll på tills halv 12, länge jag vet! Men det är roligt att vara ute bland djuren så därför går tiden fort!

Min rumskompis verkar helt okej, även om jag inte träffat henne så enormt mycket. Hon pratar inte på för mycket och det är skönt eftersom på sitt rum vill man ha det lite lugnt.
Men helt ärligt så är man inte i sitt rum speciellt mycket, man är ute bland folket!
Och just nu vet hela skolan att jag är ny så jadu, mitt nya smeknamn är "den nya tjejen"! Haha ja ni ska ju vara veta vad dom har frågat mig!

Folket är supertrevligt och helt ärligt så känns det inte verkligt det här. Det känns som att jag ska vara här i en vecka och sen är jag tillbaka i verkligheten igen!

Måste nog börja packa snart?

Nu är det inte långt kvar tills jag flyttar, bara en dag faktiskt! Fast jag vet inte riktigt om man kan kalla det att jag flyttar? Jag ska ju bo på internat och kommer komma hem varje helg så jag flyttar ju inte helt.

Men jag känner att det börjar bli dags att packa, jag måste ju bestäma 5 outfiter jag ska ha eftersom jag vill ju inte plocka med mig massa kläder i onödan för då kommer det blir enormt mycket packning!

Men jag kanska ska göra en lista?

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0