Torsdag - Öland!

Hej bloggen och alla söta läsare ! (:
Hoppas ni har haft en bra dag?
Min dag har varit riktigt bra, vill först och främst berätta att idag har jag och min pojkvän Anton 20 månaders dag! Tänk så snabbt tiden går, känns som om vi precis hade ett års dag.
Men i allafall min dag har som sagt varit riktigt bra. Jag började dagen med att åka till färjestaden och shoppa, hittade faktiskt hyfsat mycket, jag visar det på bloggen när jag kommer hem!!
Sen efter färjestaden blev det till att sola, sola och ännu mera sola, men till slut så gick jag ner till havet och badade och vi vet ni vad? Det var faktiskt 20 grader i vattnet, underbaaart!!

Men ett köpt som jag gjorde idag var att köpa den tredje boken av twiligt !!!


Jordgubbar och glass har jag också hunnit äta idag, aviis (;?


Nu så ska jag och träna med platt mage, stark rygg, härligt härligt!!

Puss & Kram!!

Lite bloggning från Öland!

Hejsan bloggen!! (:
Min morfar kom precis hit med sin dator och han har bredbant internet också så jag fick låna den lite, delicious! Det går inte supersnabbt eftersom här på Öland där vi bor är det inte jätte bra täckning så jag kommer nog inte blogga så ofta ändå, det tar nämligen rätt så lång tid att bara komma in på blogg.se så ni kan nog förstå själva att jag inte kommer blogga så mycket.
Men vädret har varit underbart! Klarblå himmel. "Inte ett molng, så långt ögat kan nå" haha eller hur går den låten (;
Fast idag har de blåsigt rätt så mycket men det är skönt när de fläktar lite också, för om det inte hade blåst hade de varit alldeles för varmt! Fast shiit vad de blåste vid havet, men icke badkruka som man är hoppade jag i ändå, det var faktiskt skönt när man väl kom i.

Här är en bild från idag när vi badade, haha visst ser de skönt ut (;?

Jo och lite information till er som röstade på mig i veckans blogg, jo ni får en länkning av mig när jag kommer hem!! För som sagt internet är riktigt segt så jag orkar tyvär inte lägga tid på det just nu, lovar att fixa det så fort jag kommer hem! (:


Nejdu, nu ska jag duscha och sen ska jag äta grillad kyckling i sommar värmen! Jag ska försöka uppdatera igen om några dagar.

Puss & Kram ha de toppen!!!

Nu åker jag iväg

Hejsan bloggen! Nu är det inte lång tid kvar innan vi åker till Öland. Kommer hem på söndag tror jag ifall vädret håller. Jag ska verkligen försöka att hitta en dator jag kan låna men jag garanterar ingenting. För idag skulle jag ju länka alla som röstade på mig i veckans blogg men ah, jag ska nog kunna ordna det på något vis!

Hoppas ni får en bra vecka och att ni är ute i solen nu när vädret är soligt =)!!

Jag hade tänkt se ut såhär den långa bilresan, nyvaken är jag också, haha men det syns nog (;


Puss & Kram, ha det bra!

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0