Bodybalance träning!

Nu är håret slinga och det blev faktiskt ett väldigt bra resultat! Jag hinner inte just nu visa er hur det blev, men imorgon!
Mina vänner lurade mig först att det var gult, då blev jag lite rädd men det visade sig att det blev ett mycket bra resultat.


Nu ska jag och min vän Anna iväg påp bodybalance träning, det kommer bli ytters intressant!

Mina nya älskade 12 centimetare!

Heeejsan! Hur är det mer er nu dagen innan nyår? Nervösa? Allt planerat?
Själv så känns det bra! Idag fick jag nämligen min tunika, och yees yees, den är as ball! tänker inte visa den förens imorgon!
Jo och sen har jag fått mina älskade blåa 12 cm skor från nelly.com också! Underbara är dom. Har aldrig haft ett par skor med mer än 9 cm så håller på för fullt att gå in dom.


Mina nya favoriter!! Vad tycks?

Alexander Wang

Hejsan ! Allt bra med er?
Med mig är det bra, bara det att jag är lite stressad, ska till min pojkvän på släktkalas snart för han fyller ju 18 idag!!!
Grattis till honom<3


Designer från Alexander Wang! Den gråa väskan är underbart fin.

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0