Haha, bjud på dig själv

Var precis ute och gick med Nina, det var trevligt och pratas vid lite! Var ett tag sen vi sågs. Imorgon som tur är så kommer mina tjejkompisar hit på söndagsfika, haha oja snart börjar vi nog med symöte !

Nu så tänkte jag sätta på en film och sen ska jag in i duschen! Ska iväg och sjunga vid halv 6 och sen blir det släktkalas!
Jo och nu sitter jag med ansiktsmask på och te i handen!

Haha, allt handlar om att bjuda på dig själv;)

Åh, solen skiner!

Nu har jag varit ute i ett antal timmar, vädret är för fasen underbart!! Ska ut ännu mera, för jag ska ut och gå med min kära kompis Nina!

Ute har jag tränat min hund och spårat med henne också. Ska man ha en lydig hund gäller det att man lägger ner tid på den, inte bara någon gång i månaden utan några gånger i veckan!!


Wilma tycker väldigt mycket om att "valla" korna!


Mycket fint väder ja!


Haha men på endel ställen var det lite kyligare!


Sist men inte minst så var jag, Wilma och mamma ute och spårade!

Accessoar inspiration

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i kyrkan och övat och det gick faktiskt bra, jag kunde texten mer än vad jag trodde.
Har inte så mycket mer planer för dagen, tänkte att jag skulle gå ut eftersom det är så himla fint väder.Medans jag är ute så tänkte jag visa er lite accessoar inspiration! Jag menar liten smycken och sånt kan ändra en hel outfit så accessoarerna i en outfit är väldigt viktigt!

Någon undrade vart jag hittade all min inspiration?
Det är så att jag hittar inte den någon speciell stans utan jag tittar runt lite på hemsidor och bloggar och allt möjligt ! Det gäller att leta sig fram.

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0