Julskyltning

Blåögd och blond :)

Idag är de 30 november och det innebär julskyltning :)
I år var nog den roligaste jul skyltnigen jag har varit på, haha vi hittade helium balonger som vi roade oss med. jag vet lättroade, men det var verkligen as roligt ;d! Tyvär kom regnet vid halv 7 så jag drog hem till älsklingen, vi satte oss och kollade på Saw 5. Hann dock inte så långt på den fören jag skulle hem ;p

Haha för er som vill veta, sitter och lysnar på låten älskade ängel. Ni vet den låten som programet Bert hade i början! jag ska helt klart få tag i dom där Bert filmerna på något vis, för dom är fan as bra och roliga !;d håller ni inte med?
Men för er som inte vet vilken låt jag menar kan ju lysna här!
Älskade ängel:

Lördagkväll


Tjo tjo!
Min lördagskväll blev faktiskt helt okej, den kunde varit bättre men den är godkänd(y) Jag började kvällen med en kucklingpizza i soffan, muuums :)
Efter den gooda pizzan så drog jag till Anna. Hos anna befann sig Anii,Annie,Linda,SaraS,Nina,Amanda,SaraA,Elin,Johannes,Oskar,Simon,Dennis ! (jag tror inte jag har glömt någon)
Vi skulle egentligen sjungt singstar men det blev inte så eftersom jag glömde mina skivor(a) Men vi roade oss med annat istället. Vi lekte Papperspåse leken eller vad man nu ska kalla den? Men den går ut på att man ska ta en papperspåse från marken utan att sätta ner händerna eller knäna, och sen så klipper man av papperspåsen mer och mer! as roligt =)
Runt 9 drog vi till rundberg, det var äla sådär. Jag tycker de är rätt tråkigt med mohedafester nu för tiden för det är bara samma folk hela hela tiden och det börjar bli lite segt! Men det var okej(y)
Jag vet inte riktigt men jag har inte varit på fest humör på den senaste tiden? det känns faktiskt lite tråkigt...
Jag stack från Rundberg vid halv 12 ungefär, så när jag kom hem satte jag mig och kollade på supersugen. Var inte alls trött så jag var väl uppe till tre eller något. Haha och vid halv 6 kom Anton, han hade lanat så han kom och sov här:) snacka om att han var trött idag!
och föresten, har sovit apabra i mitt nya ruum=) dock vet jag inte om Anton håller med;p

Bilder:
Jag
vi försökte nå taket och jag nåde faktiskt:)
Anna dock var lite sämre på att nå taket, haha;)

Resten av bilderna finns på min bilddagbok:
http://tilda-dahl.bilddagboken.se/p/main.html?


En början på det nya rummet


  

Som ni ser så börjar rummet närma sitt slut (: jag ska bara få in alla möbler, känns rätt så toomt. haha !
Ni ser den mittersta bilden, de är faktiskt min garderob. Den blir as bra, sådär stor och allt, precis som jag vill ha de(y)!
Men visst är tapeterna fina? Jag älskar dom. Dom gör så att hela rummet blir sveen mysigt! Ja som ni märker är jag rätt nöjd ! =)

När jag ändå är igång kan jag ju berätta att jag till slut träfffade Anton och vi rede ut allt, det kändes skönt<3!
Just nu har jag as mycket huvudvärk och vill bara soova! vet inte vad de är med mig, länge sedan jag hade sån här huvudvärk faktiskt;s Men nu hade jag tänkt lägga mig och kolla på film i mitt nya mysiga ruum! skriver senare:)

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0