skogsvandrande får

Hälsat på fåren, dem var ju ute på vift under stormnatten. Dem var inte långt hemifrån men genom att titta på deras pälsar kan man tro att dem gått mil efter mil i skogen. haha, roande djur.
 

Riven vägg och kylskåp i vardagsrum

Hallå Hallå. Nu är första diagnosen på matten skriven, den betygsättes inte utan var mest för att titta hur man ligger till och vad man ska träna på mer fram tills de stora provet. Kan väl säga att hjärnan har inte kommit igång riktigt efter 6 dagars slappande. Men helt okej gick de, gjorde så gott jag kunde men nu måste jag ligga i med denna matten.
 
Förövrigt så kunde jag inte somna igår..  plockade som en idiot bland alla grejer i vardagsrummet. Men har fått en del gjort nu på förmiddagen ändå, 3 timmars matte och dammtorkning och dammsugning. Vi konstaterade igårkväll att vi typ bor i våran lilla 2a igen känns de som.. Skillnaden är bara att vi samlat på oss en heldel fler saker!
Nu ska jag ut och få lite luft, hälsa på mina fårdamer och avreagera Ritcha lite så hon inte har allt för mycket energi tills kvällsmjölket som innebär kofösning, tror hon har längtat.. Inte efter mig men efter kossorna.
 
Vårat lilla pentry några månader framåt.
 
Såhär ser köket ut för tillfället, väggen är riven och all köksinredning är borta. Far håller på att dunka för fullt i de just nu..
 
 
 
 

En vecka, finally home

Hemma hemma, finally home. Som vi har längtat! I lördags/söndags övervägde vi att boka om våra biljetter och åka hem, men de kostade alldeles för mycket! Nej men skämt och sidor. Vi har haft de jätte bra, inget regn. Som vi trodde vi skulle få. De var en mysig och slapp semester, kvalitetstid med varandra. och icke har vi skadat varandra ännu så de ser ut att gått bra!
Nu är vi hemma och de känns skönt. Köket är rivet så har plockat för fullt här i vardagsrummet så att vi i allafall kommer in och kan sätta oss vid tvn. Kaffekokaren har jag också hittat en plats till under dessa månader, den är ju trotsallt nästan viktigast. Så har fort lite ordning nu, ska bära undan ännu lite fler flyttlådor med köksgrejer i.
 
Nehe,dags för sängen. Mjölkar inte förens imorgon eftermiddag och ska sitta med matten hela förmiddagen.
 
 

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0