Nyttig måndag

Godmiddag!
Hemkommen från en tabatapass och nu står maten på spisen! Morgonmjölket flöt på bra, tyvär är inte 906 bättre.. Hon är i en mjölkgrupp men de är långsamma steg hon tar framåt. Eller oj, nu ljög jag lite, morgonmjölket gick väl inte alls bra egentligen då 838 rissade och fastnade i gropen på ett sätt som är lite svårt att förklara. Jäkla skit koo!! Eller jäkla skit brunsthormon!
Dit med pallar och försöka få henne att stiga upp som en trappa men hon fattade ingenting och som tur var kom chefen och han tog över och började skruva ner lite i gropen och sedan var hon ute. Sådant som händer ibland, jag är glad att de inte händer när jag är heeelt ensam i ladugården. Chefen kan ju alltid komma och "rädda" mig ur dessa situationer. Ibland laga efter mig, ibland skruva ner saker till mig, ja helt enkelt fixa och dona.
 
Oj oj, nu kom matgästen (far). Bye bye
 
 
 
 

kroppen skriiiiicker!

Hallihallo!
Fyfaraao vilken träningverk jag har idag.. Stressade iväg på bodypump efter mjölket igårkväll och shiiit. Där snackar vi träning. Det är massa olika lyft med tyngder och skivstång och sånt. Det värsta var benutfallen, benen skakade rejält när jag låg ner sen på relaxingen.
Och inte tala om idag, idag kan jag knappt gå nerför eller i någon trappa. Armarna är inte jätte farligt, får nog köra tyngre tyngder nästa gång vid just armmomenten, kanske har lite mer armmuskler än jag tror ändå?
Men ben och mage, dem gör ont idag. Och i eftermiddag verkar de som vi ska häva ner hö från höslinet, jag kommer ligga som en spaghetti i soffan ikväll. haha.
 Men vältränad, jaa de blir och nog fasen!!
 
 

God morgonstund

Godmorgon!
Sovmorgon från ladugården idag. Nu har får och hästar fått mat, och även tjocke Melvin har fått sin mjölk. Släppte ut hönsen nu på morgonen också, dem tycker de är så roligt att gå runt i trädgården. Fick med mig 2 ägg in också så de fick bli dagens frukost. Har aldrig ätit så mycket ägg som jag äter nu, äter kanske 6 ägg i veckan? oush, så mycket de lät nu. Men de kan ju inget annat än vara nyttigt.
Är helt mör i kroppen efter gårdagens spring/gå runda, benen värker. Skulle nu ha strechat igår..
 
Nu ska jag fortsätta med min goa morgonstund innan jag ska sysselsätta Ritcha och vi ska iväg till jobbet och köra traaaktor!!
 
Däremot måste vi införskafffa äggkoppar med tanke på hur ofta vi äter ägg. Just nu fungerar en ljushållare som äggkopp, hihi.
 
 

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0