lite blandade feeelings

Huvudvärken har släppt, är väl inne på min 4 vecka med huvudvärk.. Inte såndär spränghuvudvärk men såndär som bara ligger där och trycker. Tror att de har med matten att göra, vill bara ha den överstökad nu! Så jag kan vara ute och göra saker och inte behöva stressa in för att hinna räkna lite tal.
Känner också att jag typ hade velat bo i ladugården. När jag står och mjölkar i gropen släpps allt som har med problem och tankar att göra och de bara flyter på. Min arbetsplats är så oerhört bra och jag triiivs sååå bra! Så glad över att jag får ha hund med mig i ladugården även om hon kanske inte alltid är till hjälp utan tvärt om ibland. Glad att jag styr mina dagar väldigt mycket själv och att alla kor är så lugna och mjölkar på! Så jag hade helt enkelt velat vara där hela tiden för när jag sitter inne hemma så trycker bara denna oändliga huvudvärk.
Är lite deprimerad just nu, matten börjar närma sig sitt slut och de känns skönt men även skrämmande.
Har också varit dum  nu och tittat på "hur man bygger klimatsmart" inom jordbruket och de gjorde inte humöret bättre eftersom JAG MED VILL !! Eller kanske inte bygga, men jag vill ha mitt eget. Sköta de på mitt vis, borsta kossorna, klippa och dona och bara ha de allmänt fint!
 
För några veckor sedan kollade jag på kosläppsfilmer på youtube och då bara sprutade tårarna, haha snacka om hormonrubbningar!
 
Nu ska jag åka till jobbet och dona hos kalvarna, de kan nog stilla mitt "ha de fint i ladugården" humör!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0