Inspirerande, barmarkstil

Kom fram till under semestern att jag ska testa drag med Ritcha. Åkte förbi någon i längdskidspåret som hade två hundar framför sig så nu är inspirationen på topp! Och nu har jag suttit och kollat på youtubeklipp så ja, nu är de kört. Sitter iprincip på "klicka hem" knappen till ny sele och nya draglinor så vi kan börja med cykeldrag. Vi har ju kört lite drag vid löpning och de funkar jättebra, Ritcha tycker de är kul men hon orkar inte riktigt.
Sen samtidigt.. Allt ska hinnas med. Vill ju gärna svänga förbi agilitybanan innan jag börjar jobba också för att påbörja de projektet. Ja, de är helt enkelt mycket jag vill göra med min bästavän Ritcha. Och inte tala om vallningen, ja där vill jag mycket.

Kan äla lägga ut youtubeklippet så kanske de är någon mer som fastnar?!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0