Vedväder

Söndag eftermiddag, fint väder och har kommit in efter att ha staplat ved. Ska snart iväg till svärföräldrarna för att äta lite mat innan de är dags för kvällsmjölkning.
Igår var de en lite skitdag men hade humöret uppe ändå, men började med dieselslut på bilen (som i och för sig var klantigt utav mig), inte nog  med de så gick typ drivningen på ensilagevagnen och far skulle iväg men Anton fixade de medans jag mjölkade och ja de var lite allmänt kaos i laudgården kändes de som en period. Finns inte så mycket att göra sådana dagar, de är typ bara till att hänga med och lösa det på bästa sätt. Men sen på kvällen var de kalas med asagod mat så de ordnade till det!
 
Förövrigt så har Ritcha en ny grej hon gör. Hon vill absolut inte vara inne i huset själv så hon öppnar helt enkelt dörren och går ut själv, så nu får vi börja låsa om oss. Hon springer ingenstans men hon vill helt enkelt inte vara inne. Hon är full med ideér.
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

maatildadahl-Om kossornas festdag och mjölkpigans vardag

Matilda, det är jag. Jag är 20 år och är bosatt i Småland i ett rött hus med vita knutar tillsammans med min sambo. Jobbar som mjölkpiga på en mjölkgård. Har funnit ett intresse för får/nötvallning och skaffat mig en bordercollie. Här kommer ni få läsa om mina framtida drömmar, vallning, träning, tunga tider och underbara tider!

RSS 2.0